Links

Home/Links

Platform Cannabis Ondernemingen  Nederland

Het PCN, Platform Cannabis Ondernemingen Nederland, is een landelijke vereniging van coffeeshop- en cannabis gerelateerde ondernemingen. Met als doel het verenigen van de branche en het leveren van een constructieve bijdrage aan de realiteit van drugsbeleid.

Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod

Welkom bij de VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.

Erowid

Erowid is een door leden aangestuurde organisatie met als doelstelling het verlenen van betrouwbare en objectieve  informatie over psychoactieve planten, chemische stoffen en aanverwante zaken. Erowid werkt samen met academici, medici en ervaringsdeskundigen om nieuwe inzichten te ontwikkelen over bestaande en nieuwe stoffen. En deze informatie ook te publiceren.

Organic Earth

Organic Earth is een biologische growshop die naast haar dagelijkse bedrijfsvoering al jaren vecht voor de normalisering van de cannabiscultuur. Naast een uitgebreid aanbod aan producten wil Organic Earth zich ook mengen in de discussie over het gebruik van cannabis en het beleid op dit punt. En informatie geven over deze onderwerpen aan iedereen die geïnteresseerd is.

Landbouwbelang

Autonome vrijplaats voor muziek en kunst. Collectief van initiatieven, ondernemingen en personen, met ruimte voor experiment, uitwisseling en ontwikkeling van duurzame en creatieve leefstijl.

WeSmoke

Stichting WeSmoke heeft als belangrijkste doelstelling de belangen te behartigen van cannabisconsumenten en coffeeshopbezoekers. Zij streven naar de juiste waarborg van vrijheid, veiligheid en volksgezondheid.

Door deel te nemen aan het maatschappelijk debat wil WeSmoke de bewustwording van ‘cannabis als consumptiemiddel’ stimuleren.

ENCOD

De Europese Coalitie voor Rechtvaardig en Effectief Drugsbeleid (ENCOD) brengt Europese burgers samen die het verbod op drugs als immoreel en waanzinnig* beschouwen.

Zij roepen op tot een wettelijke regeling, als de enige verstandige en effectieve manier om druggerelateerde problemen te verminderen, de georganiseerde misdaad aan te pakken en belastingmiddelen vrij te maken voor gezondheid, opvoeding en sociale programma’s.

Seed Journey

“Just like librarians know their books, we know our seeds. Therefore it is natural for us to have our own favorites and specials. We want to share them with you and the world, so stay tuned!”

Een van de betere online zadenshops.